Ekonomika

Požádat o americkou hypotéku může každý. Jak tenhle populární druh úvěru u nás vlastně funguje?

Snili jste vždy o tom, že budete podnikat, ale váš sen se najednou rozpadá jako domeček z karet? Chtěli byste dostat druhou šanci ale banka vás odmítla?

Požádat o americkou hypotéku může každý. Jak tenhle populární druh úvěru u nás vlastně funguje?

Vždycky bylo vaším snem podnikat a tak jste to zkusili, ale nic nevychází podle vašich plánů? To se může stát lehce a hlavně v této nelehké době. Velmi často se stane, že podnikatel narazí, nedostane zaplaceno, musí si peníze půjčit a pak zase další, až přijde do bodu, kdy už mu žádná banka nepůjčí. Přesto to ale nechcete vzdát a chcete i nadále ve svém snu pokračovat a své podnikání zase rozjet? Ať už máte jakýkoliv problém, věřte, že se dá vyřešit. Právě pro tyhle případy je tu totiž americká hypotéka. Už jste o ní slyšeli, ale zatím nevíte úplně, oč se jedná? Poradíme vám!

pexels-photo-4386370

Nevzdávejte to!

Začít podnikat není jednoduché, stejně tak není snadné rozjeté podnikání udržet. Každý může chybovat, za chyby ale v životě vždy zaplatíme. Jakmile se podnikatel dostane do registru dlužníků nebo má dokonce exekuce, každá banka mu dále odmítne pomoci. Proto jsou tu nebankovní společnosti, které podnikatelům pomocnou ruku rády podají. Americká hypotéka bez dokládání příjmů Nebankovnihypoteky je nebankovním produktem určeným zejména pro podnikatele, kteří se dostali do tíživé situace a rychle se z ní chtějí dostat zase ven.

Společnost poskytující tento typ úvěru nezajímá, zda je žadatel zapsán v registru dlužníků, zda má exekuce nebo to, jaký má příjem. Podmínkou pro získání úvěru je pouze zástava nemovitosti. Stačí vyplnit žádost a nafotit danou nemovitost. Schválení úvěru je velmi rychlé a obvykle se v řádech několika hodin dozvíte, zda vám bude úvěr poskytnut a v jaké výši.

pexels-photo-5716053

Vyplatí se to?

Obecně se lidé poměrně dost často strachují zažádat si o úvěr u nebankovních společností, v případě americké hypotéky mít ale strach nemusíte, můžete totiž jen získat. Podmínky jsou jasně dané a úroky jsou srovnatelné ve většině případů s úroky, které poskytují banky, mnohdy na tom můžete být dokonce ještě lépe. Úvěr pak můžete splatit kdykoliv a to bez dalších poplatků, obrovskou výhodou je také možnost dlouhodobého splácení. Částka, kterou vám společnost půjčí, pak vychází z odhadované ceny zastavené nemovitosti. Skvělé je, že na tenhle úvěr dosáhne skutečně každý.

Už se nemusíte trápit, že něco nevychází. Stačí si požádat o úvěr, kterým pak můžete financovat cokoliv, co se týká vašeho podnikání. Jde totiž o bezúčelový úvěr a to je další obrovská výhoda.

Mohlo by se vám také líbit...