Nákupy

Nákupy těch nejluxusnějších značek


Snad každý v dnešní době miluje nakupování. Možná se mezi námi pár výjimek najde, ale nákupy jsou tak skvělé, že je někteří lidé považují dokonce i za svůj koníček. Na úvod je důležité říct, že všechny značky jsou nějakým způsobem specifické a každá z nich má něco, čím je výjimečná.
Co takhle Versace? Tato značka skrývá velký úspěch, ale také velkou tragédii. Její zakladatel Gianni Versace byl zavražděn a to v roce 1997. Za svůj život byl ale velmi úspěšný a oblékal dokonce hvězdy jako je Madonna, Tina Turner nebo Elton John.
armani obchod.jpg
Značka Armani je považována za takovou klasiku. Má opravdu velký rozsah a to od slunečních brýlí až po interiér domu. Je dokonce natolik oblíbená, že roční příjmy se pohybují okolo 1,9 miliardy dolarů.
Pokud na ulici potkáte někdy někoho, kdo má na sobě něco od značky Dolce & Gabbana, pak věřte, že za to určitě utratil velké množství peněz. Značka byla založena v roce 1985 a to italskými návrháři. Velmi rychle si udělala jméno a to zejména v Hollywoodu. Velmi typická je barevnost každého kousku. Není se tedy čemu divit, že stále patří mezi ty nejhlavnější světové ikony vůbec.
taška dior.jpg
Christian Dior. Už při přečtení tohoto jména vám určitě dojde, že řeč bude o značce Dior. Ta byla založena v roce 1946 a dnes vyrábí kožené výrobky, šperky, obuv a mnohé další. Také stále patří mezi špičkovou značku v luxusní módě.
Mezi jednu z nejúspěšnějších luxusních značek bychom mohli zařadit i značku Gucci, jejíž hodnota je okolo 9,45 miliard dolarů.
Nejznámější výrobce nejen kabelek, ale také doplňků je Louis Vuitton.  Specializuje se dokonce také na hodinky, boty nebo sluneční brýle. Logo LV určitě každý dobře zná. Existuje ale hodně napodobitelů, kteří se neúnavně snaží značku napodobit. Bohužel ale bez jakéhokoliv úspěchu. Značka má více než 450 obchodů a to dokonce až v 50 zemích světa.
Těch nejluxusnějších značek existuje celá řada. My jsme pro vás dnes ale vybrali ty, které jsou považovány za ty nejznámější.

Mohlo by se vám také líbit...